Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
mlsounobecný Turecká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Osolenou porci filé upeču v alobalu, dám na talíř a přeleju touto omáčkou: mléko, žloutek, bramborová moučka, míchat na mírném ohni do zhoustnutí, ne do varu! Pak přidám smetanu, sůl, trošku kečupu, hořčice, podušené žampióny (nemusí být), opepřím, opaprikuju, možno i trochu koření kari, mrkev a kousek vařeného celeru, zelenou petrželku, syrové rajče bez zrníček. Důležité pro vzhled je, aby tyto zeleniny byly nakrájeny na drobounké kousky, tedy nejlépe rozsekané sekáčkem. Omáčka má být hustá. Jí se s chlebem.
chléb
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Ryba a la TARABIJA