Recept Ryba a la TARABIJA

Turecká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Osolenou porci filé upeču v alobalu, dám na talíř a přeleju touto omáčkou: mléko, žloutek, bramborová moučka, míchat na mírném ohni do zhoustnutí, ne do varu! Pak přidám smetanu, sůl, trošku kečupu, hořčice, podušené žampióny (nemusí být), opepřím, opaprikuju, možno i trochu koření kari, mrkev a kousek vařeného celeru, zelenou petrželku, syrové rajče bez zrníček. Důležité pro vzhled je, aby tyto zeleniny byly nakrájeny na drobounké kousky, tedy nejlépe rozsekané sekáčkem. Omáčka má být hustá.
Jí se s chlebem.


Reklama

Nahlásit recept

  • 25.02.13 vloženo
  • 1021x zobrazeno

Ingredience

  • ryba (filé)
  • sůl
  • 1/4 litru mléka
  • 1 žloutek
  • 1 lžička bramborové moučky
  • 1 lžíce smetany
  • kečup
  • hořčice
  • podušené žampiony (ad lib. ;-))
  • pepř
  • sladká mletá paprika
  • kari (ad lib. ;))
  • 1 vařená mrkev
  • vařený celer
  • zelená petrželka
  • 1 rajče

Doporučená příloha

  • chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ryba a la TARABIJA

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Bramborové placky s jablky


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz