Recept Růžičková kapusta s hovězím masem
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
1. Jednu cibuli oloupeme a protkneme bobkovým listem a hřebíčky. Pórek, celer a mrkev omyjeme, očistíme, oloupeme a nakrájíme. 2. Masa omyjeme a spolu se zeleninou a protýkanou cibulí vložíme do hrnce. Zalijeme vroucí vodou, osolíme a opepříme a přikryté vaříme asi 60 min. 3. Kapustu očistíme a křížkovitě nařízneme stonky, posekáme další cibuli a zesklovatíme ji na másle. Společně s kapustou krátce osmahneme. Přilijeme 1 šálek vývaru a přiklopené dusíme 10 min. Poté osolíme, opepříme a ochutíme muškátovým oříškem. Obložíme zeleninou a masem.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
- 06.03.03 vloženo
- 10474x zobrazeno
Čas přípravy
- 90 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- na osobu asi 270 kcal, 25 g bílkovin, 11 g tuků, 17 g sacharidů
- 2 cibule
- 1 bobkový list
- 2 hřebíčky
- 1 pórek
- 100 g celeru
- 100 g mrkve
- 400 g hovězího masa
- sůl
- pepř
- 400 g růžičkové kapusty
- 2 lžíce másla
- muškátový oříšek
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Růžičková kapusta s hovězím masem
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Růžičková kapusta s hovězím masem