Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
penda Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Očištěné a omyté kapustičky křížem nakrojíme v místě košťálu, aby se stejnoměrně provařily. Cibuli a česnek oloupáme a jemně rozkrájíme. Salám nakrájíme na půlcentimetrová kolečka. Tuk rozpustíme v kastrolu, cibuli, česnek a salám v něm podusíme. Pak přidáme okapané kapustičky a zalijeme je horkým vývarem. Rychle uvedeme znovu k varu a pokrm asi 20 minut dusíme v zakrytém kastrolu na mírném plameni. V kysané smetaně rozkvedláme solamyl, papriku a přidáme ji ke kapustičkám. Necháme několikrát vzejít var za stálého opatrného míchání. Osolíme, přidáme špetku cukru, případně ještě podle chuti sladkou či pálivou papriku.
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
chléb či bílé pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Růžičková kapusta na paprice (pro Ryby)
;o))))
Díky , Vladěnko.
Tož to já jdu pokračovat v „Rybaření“, aby měli u „milků“ co papkať…;o))))
Konečně něco pro Ryby. Udělám dnes na večeři a místo točeného salámu dám krůtí masíčko. Mňam.