Recept Ruský velikonoční bochánek (domácí pekárna)

Ruská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Všechny ingredience kromě rozinek vložíme do formy. Zvolíme program *sladký* a stiskneme start. Rozinky přelijeme vroucí vodou a necháme 10 minut stát. Scedíme a necháme okapat. Přidáme je k těstu ve formě - řídíme se pravidly v návodu pro přidání ovoce. Bochánek vyjmeme, jakmile proces pečení skončí a necháme ho vychladnout na kuchyňské mřížce. Čerpáno z netu; volně přeloženo (2007).

Recept je z kategorií: Moučníky

Nahlásit recept

  • 12.03.07 vloženo
  • 4627x zobrazeno

Ingredience

  • 1 šálek horké vody.
  • cca 60 g másla
  • 1 velké vejce
  • cca 60 g cukru
  • 1/4 KL soli
  • cca 30 g netučného sušeného mléka
  • cca 500 g mouky *(all-purpose)*
  • 2 1/2 KL droždí vhodného do domácí pekárny
  • 140 g rozinek.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ruský velikonoční bochánek (domácí pekárna)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Brambory zapečené s brynzou

Nejlepší recepty

Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Ořechový koláč Ořechový koláč
Reveňový koláč Reveňový koláč
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz