Recept Ruský velikonoční bochánek (domácí pekárna)

penda Ruská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Všechny ingredience kromě rozinek vložíme do formy. Zvolíme program *sladký* a stiskneme start. Rozinky přelijeme vroucí vodou a necháme 10 minut stát. Scedíme a necháme okapat. Přidáme je k těstu ve formě - řídíme se pravidly v návodu pro přidání ovoce. Bochánek vyjmeme, jakmile proces pečení skončí a necháme ho vychladnout na kuchyňské mřížce. Čerpáno z netu; volně přeloženo (2007).

Recept je z kategorií: Moučníky

Nahlásit recept

  • 12.03.07 vloženo
  • 4727x zobrazeno

Ingredience

  • 1 šálek horké vody.
  • cca 60 g másla
  • 1 velké vejce
  • cca 60 g cukru
  • 1/4 KL soli
  • cca 30 g netučného sušeného mléka
  • cca 500 g mouky *(all-purpose)*
  • 2 1/2 KL droždí vhodného do domácí pekárny
  • 140 g rozinek.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ruský velikonoční bochánek (domácí pekárna)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Koláč s jahodami Koláč s jahodami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz