Recept Ruský boršč
Pampeliska191 Ruská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Maso s kostmi uvaříme do měkka. Na másle podusíme pokrájenou zeleninu kromě šťovíku a brambor, potom přidáme nakrájené maso, zalijeme vývarem, osolíme a přidáme koření. Vaříme až je vše měkké. Nakonec přidáme protlak, jemně pokrájený šťovík a zahustíme smetanou s rozkvedlanou lžící mouky. Posypeme jemně sekanou petrželkou.
Recept je z kategorií: Boršče
- 01.10.02 vloženo
- 77731x zobrazeno
Ingredience
- 200 g kostí
- 500 g hovězího masa
- 1 uzené koleno, sůl
- 50 g másla
- červená řepa
- 1 velký brambor
- kousek celeru
- 1 mrkev
- půl petržele
- 200 g kysaného zelí
- 1 cibuli
- hrst šťovíku
- 2 dl kysané smetany
- 2 lžíce rajského protlaku
- 1 lžíce mouky
- bobkový list
- zelená petrželka
- cukr a podle chuti ocet
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Ruský boršč
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Ruský boršč
Při čtení postupu mate spojení …kromě šťovíku a brambor…zelenina se dusí spolu s bramborem, šťovík nikoli…to jen jako info pro ty, kdo si hned neuvědomí, že v ingrediencích je jen 1 ks bramboru. ;o) Stačilo dát to slovní spojení „kromě šťovíku“ do závorky nebo oddělit pomlčkou.