Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
sya Ruská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Do hrnce dám studenou vodu, maso a kosti, uděláme masový vývar. 2. Když je maso uvařené vyndám ho. Vepřové se vyndává dřív protože se vaří rychleji. 3. Nakrájím červenou řepu na kostičky a proplachuju pod vodou v cedníku aby se z ní vyplavila co nejvíc barva pryč. 4. Do vývaru přidám nakrájenou zeleninu. 5. V misce si rozmíchám mouku se smetanou. 6. Tak 20 min před koncem naleju do polévky připravenou smetanu. 7. Stranou na pánvi osmažím slaninu a přidám červenou papriku. Přidám do polévky. 8. Nakrájím maso na kostičky a přidám ho do polévky asi 5 min před koncem. 9. Při podávání možné vložit do talíře lžíci zakysané smetany a lístek bazalky.
Recept je z kategorií: Polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Ruský boršč Šedého Vlka
Červenou řepu nakrájím na silnější sirky a osmahnu na sádle společně se špetkou cukru a zakápnu octem, přidám až do vývaru s uvařeným bramborem a pokrájeným čerstvým zelíčkem a ještě povařím, také neproplachuji, ale má to název Šedý Vlk … tak se tam o tu krásnou barvu boršče nestojí.
Nojo, ale pro tu barvu se tam ta řepa dává, ne?
12 příspěvků 25.1.09 03:43
To proplachování červené řepy, aby se dostalo co nejvíve červené barvy pryč je moc dobrý nápad.