Recept Ruská pečeně z roku 1902

Ruská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Nalož do červeného vína hovězí šus, nasolený opepřený, zůstane týden naložen. Pak se omeje, dá na zeleninu a koření pect. Přidá se kousek másla a slaniny. Když je maso měkké zapráší se bramborovou moukou, hodně propasíruje. Přidá se bílé víno, cit. šťavy, kousek cukru. Omáčka musí být poněkud řízná, maso se úhledně nakrájí, poleje, garniruje malými okurkami a šalotkou.

Recept je z kategorií: Historické recepty

Nahlásit recept

  • 07.04.08 vloženo
  • 5502x zobrazeno

Ingredience

  • přepis receptu, tak jak je zapsán

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ruská pečeně z roku 1902

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Hruškový koláč Hruškový koláč
Reveňový koláč Reveňový koláč
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Rizoto s batáty Rizoto s batáty

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz