Recept Ruská pečeně z roku 1902

gmp Ruská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Nalož do červeného vína hovězí šus, nasolený opepřený, zůstane týden naložen. Pak se omeje, dá na zeleninu a koření pect. Přidá se kousek másla a slaniny. Když je maso měkké zapráší se bramborovou moukou, hodně propasíruje. Přidá se bílé víno, cit. šťavy, kousek cukru. Omáčka musí být poněkud řízná, maso se úhledně nakrájí, poleje, garniruje malými okurkami a šalotkou.

Recept je z kategorií: Historické recepty

Nahlásit recept

  • 07.04.08 vloženo
  • 5755x zobrazeno

Ingredience

  • přepis receptu, tak jak je zapsán

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ruská pečeně z roku 1902

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Brambory zapečené s brynzou

Nejlepší recepty

Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Ořechový koláč Ořechový koláč
Květáková polévka Květáková polévka
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz