Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Pripravte rímský hrnec. Rostenky obalte v mouce smíchané se solí a peprem. Na pánvi rozehrejte máslo, na nem opecte rostenky po obou stranách a dejte je do rímského hrnce. Pridejte k nim cibuli, kulicky pepre, polozte na ne bobkové listy a prilejte vývar. Duste v troube pri 220 st. C asi 1½ hodiny. Odstrante bobkové listy, prípadne zahustete trochou mouky rozmíchané ve vode, povarte, obarvete kulérem a dochutte solí a peprem. Podávejte s bramborovou kasí, s bramborami nebo knedlíkem ( v DK je knedlík neznámý).
Recept je z kategorií: Hovězí maso
Uvedena v receptu
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Roštěnky v římském hrnci
634 příspěvků 25.1.09 03:43
Dnes jsem dělala k obědu a posílám velikou pochvalu. Je to neskutečně dobré, všichni doma mi to pochválili. Dělala jsem to s br. kaší. Bude to naše oblíbené jídlo.
Hezký den…
634 příspěvků 25.1.09 03:43
Tak tohle si ukládám, zajímavý recept.