Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
honey Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a po jedné straně obalíme v mouce. Zprudka ho opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách (nejprve po nemoučené)a odložíme stranou. Na oleji orestujeme cibuli nakrájenou nadrobno, zalejeme ji vývarem, přidáme kapary a citronovou kůru a vše chvíli povaříme. Poté vrátíme roštěnky a dusíme je doměkka. Nakonec vmícháme kysanou smetanu rozkvedlanou se lžičkou hladké mouky, přisypeme nakrájené žampiony a krátce povaříme. Na talířích ozdobíme nasekaným vejcem a petrželkou. Podáváme s noky nebo karlovarským knedlíkem. Omáčku můžeme dochutit citronovou šťávou.
noky, karlovarský knedlík
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Roštěnky císařovny Sisi