Recept Roštěnec dušený na červeném víně

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Roštěnec odblaníme a protáhneme několika proužky slaniny. V kastrole na másle lehce osmahneme na jemno nakrájenou cibuli spolu se zbytkem slaniny. Potom přidáme roštěnec. Překrájená rajčata, osolíme, opepříme, podlijeme vínem a zvolna dusíme doměkka. Maso vyjmeme, základ vydusíme na tuk. Zlehka zaprášíme moukou, osmahneme zalijeme vývarem, důkladně provaříme a přecedíme.

Recept je z kategorií: Závitky, rolády a hovězí dušené plátky

Nahlásit recept

  • 18.01.02 vloženo
  • 6290x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g roštěnce
  • 100 g slaniny
  • 1 lžíce másla
  • 1 cibule
  • sůl
  • mletý pepř
  • hladká mouka
  • 2 rajčata
  • 1/8 l červeného vína
  • vývar

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Roštěnec dušený na červeném víně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz