Recept Roštěná po plzeňsku

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Roštěnky několikrát nařízneme, zlehka naklepeme, osolíme, okořeníme divokým kořením, zázvorem a obalíme v mouce. V kastrolu na sádle (oleji) osmahneme dorůžova nakrájenou cibuli. V tomto základu opečeme roštěnky, zalijeme pivem (zčásti vodou nebo vývarem) a dusíme doměkka. Roštěnky dáme na talíř a podlijeme vydušenou šťávou. Na povrchu doplníme podušenou, na proužky nakrájenou cibulí a opečeným párkem, který po celém obvodu jemně nařízneme.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 8590x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 roštěnky po 120 g
  • 2 lžíce oleje nebo sádla
  • 1 menší cibule
  • pivo 10°
  • sůl
  • mleté divoké koření, nebo směs Divočina
  • zázvor
  • hladká mouka
  • 4 jemné párky po 50 g
  • 1 větší cibule
  • 2 lžíce sádla nebo oleje

Doporučená příloha

  • Podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Roštěná po plzeňsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Chléb s celerem

Nejlepší recepty

Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz