Recept Roštěná na feferonkách

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Na grilu opečeme feferonky. Pak z nich vyjmeme zrníčka a slupku nakrájíme na proužky. Maso nakrájíme na tenké proužky a zprudka opékáme 1-2 minuty na rozehřátém oleji. Pak zmírníme plamen, přidáme pokrájené feferonky, česnek a petrželku. Osolíme, opepříme a na mírném ohni asi 10 minut podusíme. Podle potřeby podléváme.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 3957x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1200 g roštěné
  • 2 červené feferonky
  • 2 zelené feferonky
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce sekané petrželky
  • 1 stroužek česneku
  • 2 dl hovězího vývaru
  • sůl
  • mletý pepř

Doporučená příloha

  • Podáváme velmi teplé, jako příloha je vhodná rýže.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Roštěná na feferonkách

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Kuře na medu Kuře na medu
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz