Recept Rostbíf v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Rostbíf v pomalém hrnci

Postup

Maso dejte do pomalého hrnce, opeprete je a posypte je polévkovou smesí. Nahoru rozlozte bobkové listy.
Pecte zakryté na LOW 8-9 hodin nebo na HIGH 3-4 hodiny.
Ze stávy lze pripravit omácku zahustením moukou nebo maizenou.
Poslední 1-3 hodiny lze do hrnce pridat zeleninu jako na pr. mrkev.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 10.10.09 vloženo
  • 5602x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3-9 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1750-2000 g hovezího masa na rostbíf
  • 3 bobkové listy
  • ½-1 KL mletého pepre
  • 1 sácek (ca. 80 g) cibulové polévky

Doporučená příloha

  • Varené brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rostbíf v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Květáková polévka

Nejlepší recepty

Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz