Recept Rostbíf v pomalém hrnci

spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Rostbíf v pomalém hrnci

Postup

Maso dejte do pomalého hrnce, opeprete je a posypte je polévkovou smesí. Nahoru rozlozte bobkové listy. Pecte zakryté na LOW 8-9 hodin nebo na HIGH 3-4 hodiny. Ze stávy lze pripravit omácku zahustením moukou nebo maizenou. Poslední 1-3 hodiny lze do hrnce pridat zeleninu jako na pr. mrkev.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 10.10.09 vloženo
  • 7242x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3-9 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1750-2000 g hovezího masa na rostbíf
  • 3 bobkové listy
  • ½-1 KL mletého pepre
  • 1 sácek (ca. 80 g) cibulové polévky

Doporučená příloha

  • Varené brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rostbíf v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Květáková polévka Květáková polévka
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz