Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
zlata Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a namažeme silnou vrstvou zakysané smetany. Poklademe plátky anglické a posypeme "jednou" nakrájenou cibulí. Zavineme, vložíme do hrnce s "druhou" lehce osmahnutou cibulí. Zaprášíme zázvorem, přidáme rozdrobený bujón a zalijeme vodou s worcesterem. Dusíme 3 hod a pak už jen zahustíme buď moukou rozmíchanou ve vodě nebo suchou jíškou. Vaříme ještě asi 1/2 hod. Množství a hustotu omáčky nechť si každý upraví podle svého gusta.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
houskový knedlík, rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Rolovaná roštěná v pomalém hrnci
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
Díky za přečtení a budu ráda, když dáš vědět jak chutnalo, přeji hezký víkend…
Zlato to vypadá báječně, díky za tip.