Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babickabohunka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vepřový bůček pomeleme ,osolíme ,opepříme přidáme rozetřený česnek a dobře promícháme.Na směs nalejemeč část připraveného mléka a promísíme jako testo po chvíli se mléko do směsi vsákne ,toto uděláme ještě několikrát dokud se mléko vsakuje, až zůstane na povrchu tak ho slejeme a dáme směs do lednice odležet najlépe přes noc. Po odležení si připravíme papír třeba pečící nebo alobal.Na tuto podložku vyklopíme zpracovanou hmotu a rozválíme,plochu potřeme hořčicí,poklademe pečnou paprikou, míchanými vajíčky , klobáskou,může být i okurka.Roládu opatrně zabalíme do úzkého válečku.Aby zůstala pěkně v tom tvaru zabalíme do alobalu a dáme péci .Troubu předem předeh řívám a peču na 180 stupňů asi 45 min.
Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku
nejraději máme pečené drobné brambůrky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na roláda z mletého bůčku
Přidávám ještě 1 vrchem polévkovou lžíci solamylu. Je to pak méně tučné a šťavnatější.
5068 příspěvků 25.1.09 03:43
… toto je moc fajne
:')