Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Jasmina Ben Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Recept mam od kamaradky a teda opravdu uzasna rolada ktera nepraska a jde
krasne stocit i za studena Plnit jde cimkoliv , ja zvolila parizkou
slehacku a banan
Cukr a bílky ušleháme v hustou pěnu. Potom po 1 přidáváme žloutky a šleháme každý žloutek tak asi půl minutky a nakonec vešleháme 80 g hladké mouky. Na plech položíme pečící papír, vymastíme olejem a rozestřeme stejnoměrně těsto. Ve vyhřáté troubě na 180°C upečeme (asi 7-10 minut) do růžova. Po upečení z plechu stáhneme pečící papír s upečeným korpusem a necháme vychladnout. Vychladlý plát potřeme buď džemem, šlehačkou ušlehanou se ztužovaček nebo máslovým krémem. Potom stáčíme delší stranu do rolády a odděláváme papír. Stočenou roládu můžeme polít čokoládou, různými polevami nebo nazdobit máslovým krémem či jen pocukrovat. krem : ve vodni lazni si zahreju smetanu 33% a pridam do ni rozpustit tabulku horke cokolady , pridam lzicku masla a cukr dle libosti - ja davam 2 lzice. Kdyz je vse rozpusteno tak necham vychladnout a dam na par hodin do lednice . Potom vysleham slehacem husty a pevny krem .
Recept je z kategorií: Rolády
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Rolada stacena za studena
No marcipan jsem si koupila, barvy na potraviny take / mam znacku vahine / a ruzicky jsem delala dle internetu /obrazku /… podlouhly platek marcipanu a stocit kolem sebe
listecky jsou take jen vyrezane nozikem
1150 příspěvků 28.7.14 17:57
@Jasmina Ben a recept na růže bude? a postup výroby pro natvrdlé taky? a jakými barvami barvíš? prostě já si prosím vysvětlit všechno
No tohle jsou fotky z meho alba
ale jinak varim, pecu rada. Ano ruzicky jsem
delala take ja

1150 příspěvků 28.7.14 17:03
Jasmin, prosím tě, kdy to všechno stiháš?
A ty růžičky a ozdobu jsi dělala taky?