Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
luke69 Britská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso je potřeba min. 24hodin předem naložit: Horní blánu u masa nařežeme Nadrtíme si pepř, rozmarýn a tymián, smícháme s olejem Vzniklou směsí a hořčicí potřeme maso ze všech stran (pořádně vše vmasírujte do masa). Necháme marinovat (doporučuji zakonzervovat např. alobalem a dát na chladné místo). Samotná příprava: Troubu rozpálíme na 200°C Maso si zatím ze všech stran velmi zprudka orestujeme na oleji. Maso vložíme do pekáče a podlejeme výpekem z pánve. Vložíme do trouby, teplotu snížíme na 150°C a pečeme, dokud uprostřed masa není 50°C (hodí se vpichovací teploměr). Odhadem to je asi hodina. Jako přílohu si nakrájíme cibule na měsíčky, orestujeme do zlatova na oleji.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
16.10.11 12:40
Když se roastbeef povede, tak je skvělý. Můj se povedl, takže co víc říct? Podával jsem ho se smaženými bramborovými kuličkami,baby kukuřicí a zeleninovým chutney.
Líbí se miOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Roastbeef s opečenou cibulkou
99 příspěvků 16.10.11 12:40
Když se roastbeef povede, tak je skvělý. Můj se povedl, takže co víc říct? Podával jsem ho se smaženými bramborovými kuličkami,baby kukuřicí a zeleninovým chutney.