Recept Rizoto se zeleninou 2

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Rizoto se zeleninou 2

Postup

1. Rýži uvaříme v osolené vodě podle ná­vodu na obalu. Poté sáčky vyjmeme a necháme je okapat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. 2. Žampiony nasucho očistíme, pórek, očistíme, omyjeme a osušíme. Žampiony pouze rozpůlíme a pórek pokrájíme na tenké plátky. 3. Olej rozehřejeme na velké pánvi a ze všech stran na něm osmahneme ko­lečka cibule. Zalijeme zeleninovým výva­rem a potom vmícháme hrášek a uvařenou rý­ži. Osolíme a opepříme. Rizoto prohřejeme a ihned podáváme. *Tip:* Do pokrmu lze použít i hlívy ústřičné.

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 15.12.01 vloženo
  • 9505x zobrazeno

Čas přípravy

  • 55 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 varné sáčky s rýží
  • sůl
  • 4 středně velké cibule
  • 400 g žampionů
  • 1 pórek (asi 150 g)
  • 2 lžíce oleje
  • 115 ml zele­ninového vývaru (z kost­ky)
  • 150 g mraženého hrášku (příp. sterilované­ho)
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rizoto se zeleninou 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Rizoto se zeleninou 2

pantau
1 příspěvek 1.6.12 11:16

Kam a jak se mají zakomponovat ty žampiony a pórkem, poté se rozkrájí podle bodu 2? 8)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Masarykovo cukroví

Nejlepší recepty

Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Kuře na medu Kuře na medu
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz