Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Deborah R. Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Rýži uvařím doměkka v připraveném vývaru nebo jen ve vodě se solí s přidáním hřebíčku. 2. V kastrolku zpěním posekanou cibuli, přidám kostky špenátu, promíchávám a osolím a trochu podliji vodou, mírně povařím. Ostatní zeleninu přidám také na chvíli. Žampiony z plechovky ještě pokrájím na menší kousky, to stejné udělám s paprikou. 3. Okořením a osolím zeleninovou směs. Smíchám dohromady a vznikne 1,5l hrnce rizeta. Posypu strouhaným sýrem a mohu podávat. Jedna porce pro dospělého a jedna pro dítě (2-3roky) a trochu zbylo na večer :-)))) .
Recept je z kategorií: Pokrmy z rýže Recepty pro děti Zeleninová jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Rizoto barevné
Deboro, co udělají ta dvě pacholátka s tou jednou neupotřebenou lžičkou kečupu?