Recept Rigatoni s masovou omáčkou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Rigatoni s masovou omáčkou

Postup

1. Maso omyjeme, osušíme a pokrájíme na drobné kostičky. Polévkovou zeleninu očistíme, omyjeme a rovněž pokrájíme nadrobno. Cibuli a česnek oloupeme a najemno posekáme. 2. Maso opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme polévkovou zeleninu, cibuli a česnek a krátce spo­lečně osmahneme. Vmícháme rajčatový protlak, přilijeme vývar a přiklopené na mírném ohni 30 min. povaříme. Výrazně osolíme a opepříme. 3. Pórkové cibulky očistíme, omyjeme a nakrájíme na půlkolečka. Rigatoni uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat. Těstoviny roz­dělíme na předehřáté talíře a přelijeme omáčkou. Podáváme zdobené pórkovými cibulkami.

Recept je z kategorií: Těstoviny

Nahlásit recept

  • 19.04.04 vloženo
  • 3289x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 650 kcal, 28 g bílkovin,16 g tuků, 93 g sacharidů
  • 250 g telecího masa
  • 1 svazek polévkové zeleniny
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 150 ml masového vývaru (z kostky)
  • sůl
  • pepř
  • 2 pórkové cibulky
  • 500 g rigatoni (příp. kolínka)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rigatoni s masovou omáčkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Jahodový pohár

Nejlepší recepty

Tatranské kuře Tatranské kuře
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz