Recept Řezy ze pštrosa na ořechách nebo pekanu
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Jednotlivé řezy lehce naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a necháme 2-3 hodiny odležet. Pak je lehce poprášíme moukou a na zbytku oleje opečeme. Přidáme nasekané ořechy (pekan), máslo, kečup, zastříkneme červeným vínem a krátce podusíme.
Recept je z kategorií: Jiný kur
- 4395x zobrazeno
Čas přípravy
- 3 hod/40 min
Počet porcí
- 6 porcí
Ingredience
- 8-12 řezů pštrosího masa po 50-70 g
- 2 lžíce oleje
- 2 lžíce másla
- 2 lžíce hot kečupu
- 2 lžíce červeného vína
- sůl
- mletý bílý pepř
- hladká mouka
- 8-12 ořechů (pekan)
Doporučená příloha
Podáváme s různě upravenými brambory nebo rýží.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Řezy ze pštrosa na ořechách nebo pekanu
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Řezy ze pštrosa na ořechách nebo pekanu
3 příspěvky 25.1.09 03:43
To nevypada spatne,jen bych asi nedala kecup..mozna bych tam pridala trochu rybizove marmelady popr brusinek…ajaj,zacina me honit mlsna