Recept Řezy ze pštrosa na ořechách nebo pekanu

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Jednotlivé řezy lehce naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a necháme 2-3 hodiny odležet. Pak je lehce poprášíme moukou a na zbytku oleje opečeme. Přidáme nasekané ořechy (pekan), máslo, kečup, zastříkneme červeným vínem a krátce podusíme.

Recept je z kategorií: Jiný kur

Nahlásit recept

  • 3890x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3 hod/40 min

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 8-12 řezů pštrosího masa po 50-70 g
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce hot kečupu
  • 2 lžíce červeného vína
  • sůl
  • mletý bílý pepř
  • hladká mouka
  • 8-12 ořechů (pekan)

Doporučená příloha

  • Podáváme s různě upravenými brambory nebo rýží.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Řezy ze pštrosa na ořechách nebo pekanu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Řezy ze pštrosa na ořechách nebo pekanu

jipou
3 příspěvky 25.01.09 03:43
Re: Řezy ze pštrosa na ořechách nebo pekanu

To nevypada spatne,jen bych asi nedala kecup..mozna bych tam pridala trochu rybizove marmelady popr brusinek…ajaj,zacina me honit mlsna

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Česnečka podle šéfkuchaře

Nejlepší recepty

Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Reveňový koláč Reveňový koláč
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz