Recept Řezy ze pštrosa na ořechách nebo pekanu

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Jednotlivé řezy lehce naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a necháme 2-3 hodiny odležet. Pak je lehce poprášíme moukou a na zbytku oleje opečeme. Přidáme nasekané ořechy (pekan), máslo, kečup, zastříkneme červeným vínem a krátce podusíme.

Recept je z kategorií: Jiný kur

Nahlásit recept

  • 4395x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3 hod/40 min

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 8-12 řezů pštrosího masa po 50-70 g
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce hot kečupu
  • 2 lžíce červeného vína
  • sůl
  • mletý bílý pepř
  • hladká mouka
  • 8-12 ořechů (pekan)

Doporučená příloha

  • Podáváme s různě upravenými brambory nebo rýží.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Řezy ze pštrosa na ořechách nebo pekanu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Řezy ze pštrosa na ořechách nebo pekanu

jipou
3 příspěvky 25.1.09 03:43
Re: Řezy ze pštrosa na ořechách nebo pekanu

To nevypada spatne,jen bych asi nedala kecup..mozna bych tam pridala trochu rybizove marmelady popr brusinek…ajaj,zacina me honit mlsna

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Výborný domácí kečup

Nejlepší recepty

Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Cuketové placky Cuketové placky
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Štika na smetaně Štika na smetaně

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz