Recept Řezy Pina-colada vytvořené omylem

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Žloutky šleháme s cukrem a přidáváme vodu a olej. Pak mouku s kypřícím práškem a na konec sníh. Pečeme na plechu s papírem v troubě vyhřáté na 200, kterou hned po vložení ztlumíme na 180. Uepčený korpus necháme vychladnout.
Z konzervy ananasu si slijeme šťávu, a uvaříme v ní puding. Necháme vychladnout, ušleháme kokosový krém s kysanou smetanou, všleháme puding a podle chuti přisladíme. Vmícháme i kousky ananasu, můžeme je trochu pokrájet a rozetřeme na korpus.

Tento recept jsem vytvořila z nedočkavosti, když jsem čekala na recept na „Jablečný tvarožník“ o němž jsem se bůhvíproč domnívala, že obsahuje zhruba zde použité ingredience. Trefila jsem se pouze s vejci, cukrem a moukou… Ale dobré je obojí :-)


Reklama

Nahlásit recept

  • 17.11.10 vloženo
  • 3038x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 h

Ingredience

  • buchta:
  • 200 g cukru krystal
  • 4 žloutky
  • 1dcl oleje
  • 1dcl vody
  • 200 g polohrubé mouky
  • 1/2 prášku do pečiva
  • sníh ze 4 bílků
  • krém:
  • 1 konzerva ananasu kostky
  • 1 kokosový puding
  • 1 konzervička kokosového krému (zdroj Vietnam)
  • 1 kysaná smetana
  • 1 PL cukru moučka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Řezy Pina-colada vytvořené omylem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Štika na smetaně Štika na smetaně
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz