Recept Řezy Pina-colada vytvořené omylem

HelcaK Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Žloutky šleháme s cukrem a přidáváme vodu a olej. Pak mouku s kypřícím práškem a na konec sníh. Pečeme na plechu s papírem v troubě vyhřáté na 200, kterou hned po vložení ztlumíme na 180. Uepčený korpus necháme vychladnout. Z konzervy ananasu si slijeme šťávu, a uvaříme v ní puding. Necháme vychladnout, ušleháme kokosový krém s kysanou smetanou, všleháme puding a podle chuti přisladíme. Vmícháme i kousky ananasu, můžeme je trochu pokrájet a rozetřeme na korpus. Tento recept jsem vytvořila z nedočkavosti, když jsem čekala na recept na "Jablečný tvarožník" o němž jsem se bůhvíproč domnívala, že obsahuje zhruba zde použité ingredience. Trefila jsem se pouze s vejci, cukrem a moukou... Ale dobré je obojí :-)

Nahlásit recept

  • 17.11.10 vloženo
  • 3559x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 h

Ingredience

  • buchta:
  • 200 g cukru krystal
  • 4 žloutky
  • 1dcl oleje
  • 1dcl vody
  • 200 g polohrubé mouky
  • 1/2 prášku do pečiva
  • sníh ze 4 bílků
  • krém:
  • 1 konzerva ananasu kostky
  • 1 kokosový puding
  • 1 konzervička kokosového krému (zdroj Vietnam)
  • 1 kysaná smetana
  • 1 PL cukru moučka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Řezy Pina-colada vytvořené omylem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz