Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
HelcaK Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Žloutky šleháme s cukrem a přidáváme vodu a olej. Pak mouku s kypřícím práškem a na konec sníh. Pečeme na plechu s papírem v troubě vyhřáté na 200, kterou hned po vložení ztlumíme na 180. Uepčený korpus necháme vychladnout. Z konzervy ananasu si slijeme šťávu, a uvaříme v ní puding. Necháme vychladnout, ušleháme kokosový krém s kysanou smetanou, všleháme puding a podle chuti přisladíme. Vmícháme i kousky ananasu, můžeme je trochu pokrájet a rozetřeme na korpus. Tento recept jsem vytvořila z nedočkavosti, když jsem čekala na recept na "Jablečný tvarožník" o němž jsem se bůhvíproč domnívala, že obsahuje zhruba zde použité ingredience. Trefila jsem se pouze s vejci, cukrem a moukou... Ale dobré je obojí :-)
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Řezy Pina-colada vytvořené omylem