Recept Řezy Figaro (nepečené)

Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Řezy Figaro (nepečené)

Postup

Formu vyložíme alobalem. Nugát s mléčnou čokoládou rozpustíme ve vodní lázni. Přidáme mandlové lupínky, pistácie, citronát, na větší kousky nakrájené třešně a griotku a vše důkladně promícháme. Směsí naplníme formu, povrch uhladíme a necháme v chladničce ztuhnout. Ve vodní lázni rozpustíme hořkou čokoládu. Ztuhlou směs vyklopíme z formy a celý povrch moučníku potřeme čokoládovou polevou. Před podáváním nakrájíme na 60 plátků.

Recept je z kategorií: Sváteční řezy

Nahlásit recept

  • 28.10.03 vloženo
  • 12802x zobrazeno

Ingredience

  • Suroviny na hranatou formu dlouhou 30 cm
  • 300 g nugátu
  • 100 g mléčné čokolády
  • 100 g mandlových lupínků
  • 50 g pistácií
  • 50 g najemno nasekaného citronátu
  • 100 g kandovaných třešní
  • 1 cl griotky
  • 200 g hořké čokolády
  • alobal do formy

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Řezy Figaro (nepečené)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz