Recept Řezy Figaro (nepečené)

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Řezy Figaro (nepečené)

Postup

Formu vyložíme alobalem.
Nugát s mléčnou čokoládou rozpustíme ve vodní lázni.
Přidáme mandlové lupínky, pistácie, citronát, na větší kousky nakrájené třešně a griotku a vše důkladně promícháme.

Směsí naplníme formu, povrch uhladíme a necháme v chladničce ztuhnout.

Ve vodní lázni rozpustíme hořkou čokoládu. Ztuhlou směs vyklopíme z formy a celý povrch moučníku potřeme čokoládovou polevou.
Před podáváním nakrájíme na 60 plátků.

Recept je z kategorií: Sváteční řezy

Nahlásit recept

  • 28.10.03 vloženo
  • 11553x zobrazeno

Ingredience

  • Suroviny na hranatou formu dlouhou 30 cm
  • 300 g nugátu
  • 100 g mléčné čokolády
  • 100 g mandlových lupínků
  • 50 g pistácií
  • 50 g najemno nasekaného citronátu
  • 100 g kandovaných třešní
  • 1 cl griotky
  • 200 g hořké čokolády
  • alobal do formy

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Řezy Figaro (nepečené)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
jolana
5065 příspěvků 17.12.10 00:19
;)
Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Reveňový koláč Reveňový koláč
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz