Recept Řezy Figaro (nepečené)

Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Řezy Figaro (nepečené)

Postup

Formu vyložíme alobalem. Nugát s mléčnou čokoládou rozpustíme ve vodní lázni. Přidáme mandlové lupínky, pistácie, citronát, na větší kousky nakrájené třešně a griotku a vše důkladně promícháme. Směsí naplníme formu, povrch uhladíme a necháme v chladničce ztuhnout. Ve vodní lázni rozpustíme hořkou čokoládu. Ztuhlou směs vyklopíme z formy a celý povrch moučníku potřeme čokoládovou polevou. Před podáváním nakrájíme na 60 plátků.

Recept je z kategorií: Sváteční řezy

Nahlásit recept

  • 28.10.03 vloženo
  • 12398x zobrazeno

Ingredience

  • Suroviny na hranatou formu dlouhou 30 cm
  • 300 g nugátu
  • 100 g mléčné čokolády
  • 100 g mandlových lupínků
  • 50 g pistácií
  • 50 g najemno nasekaného citronátu
  • 100 g kandovaných třešní
  • 1 cl griotky
  • 200 g hořké čokolády
  • alobal do formy

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Řezy Figaro (nepečené)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Štika na smetaně Štika na smetaně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz