Recept Řezy Figaro (nepečené)
Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Formu vyložíme alobalem. Nugát s mléčnou čokoládou rozpustíme ve vodní lázni. Přidáme mandlové lupínky, pistácie, citronát, na větší kousky nakrájené třešně a griotku a vše důkladně promícháme. Směsí naplníme formu, povrch uhladíme a necháme v chladničce ztuhnout. Ve vodní lázni rozpustíme hořkou čokoládu. Ztuhlou směs vyklopíme z formy a celý povrch moučníku potřeme čokoládovou polevou. Před podáváním nakrájíme na 60 plátků.
Recept je z kategorií: Sváteční řezy
- 28.10.03 vloženo
- 12802x zobrazeno
Ingredience
- Suroviny na hranatou formu dlouhou 30 cm
- 300 g nugátu
- 100 g mléčné čokolády
- 100 g mandlových lupínků
- 50 g pistácií
- 50 g najemno nasekaného citronátu
- 100 g kandovaných třešní
- 1 cl griotky
- 200 g hořké čokolády
- alobal do formy
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Řezy Figaro (nepečené)
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Řezy Figaro (nepečené)
5068 příspěvků 17.12.10 00:19