Recept Rendlík s masem a čínským zelím

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Omyté maso nakrájíme na kostky, česnek oloupeme a nadrobno nakrájíme. Rajčata oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, cibuli na kostičky a zelí na proužky. V kastrolu rozehřejeme tuk a postupně na něm dohněda opečeme kostky masa, přidáme česnek a cibuli a jakmile zesklovatí vložíme rajčata. Osolíme, opepříme, zasypeme trochou papriky a přiklopené pokličkou na mírném ohni dusíme asi 30 - 40 minut. Pak přidáme nakrájené zelí, zamícháme, zalijeme vínem a ještě 10 minut dusíme.

Recept je z kategorií: Směsi mas

Nahlásit recept

  • 26.01.02 vloženo
  • 2968x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250 g zadního hovězího
  • 250 g jehněčího
  • 250 g vepřového masa z kýty
  • 2 stroužky česneku
  • 2 rajčata
  • 2 cibule
  • hlávka čínského zelí
  • 40 g rostlinného tuku
  • sůl
  • pepř
  • sladká paprika
  • 1/8 l bílého vína

Doporučená příloha

  • Podáváme s bramborem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rendlík s masem a čínským zelím

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Houbová smaženice Houbová smaženice
Hruškový koláč Hruškový koláč
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz