Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Indonézská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso dejte do pomalého hrnce. Do robota nebo do mixeru dejte vsechny zbylé ingredience krome mléka, cukru a soli, rozmixujte je a nalejte na maso v hrnci. Pridejte kokosové mléko, zamíchejte a varte pod poklickou na LOW 5-6 hodin. Po této dobe prelejte vetsinu omácky do kastrolu a na sporáku pri strední teplote varte asi 30 minut az omácka zhoustne. Nalejte ji zpet do pomalého hrnce a varte pod poklickou na HIGH jeste 30-60 minut. Do hrnce pridejte cukr a ochutte solí. Pozn.: V autentickém receptu na rendang se pouzívá "kerisik" coz je nastrouhaný a oprazený cerstvý kokosový orech. Jako náhradu lze pouzít, jako v tomto receptu, kokosové mléko. Jiná varianta je ze se citronela nemixuje, jen se nakrájí na vetsí kusy, dá se do hrnce k masu a po uvarení se vyhodí. Z citronely se pouzívá jen spodní cást.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Rýze.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Rendang v pomalém hrnci
4813 příspěvků 30.1.10 03:05
Není co dodat.