Recept Remoskový "mišmaš

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso můžeme naložit den dopředu do marinády připravené z koření,lisovaného česneku,nakrájené cibulky,piva a oleje. Brambory oloupeme a nakrájíme na větší kusy(pokud máme nové tak pečeme i se slupkou a vcelku).Očistíme a nakrájíme zeleninu a vše dáme do remosky nebo na hluboký plech do trouby.Pečeme tak,aby všechno maso bylo měkké. Je to rychlé,snadné a výsledek je výborný.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 16.01.04 vloženo
  • 4724x zobrazeno

Čas přípravy

  • 60min

Ingredience

  • vepřová žebírka(i uzená),kus krkovičky s kostí,kuřecí stehno(nebo křidýlka),brambory,pivo,bylinky-dle chuti,paprika-sladká nebo pálivá,pepř,olej,sůl,česnek,cibule,zelenina(rajčata,paprika,mrkev....)

Doporučená příloha

  • různé dresinky,kečup,hořčice,kozí rohy…a pivo:-)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Remoskový "mišmaš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pomerančové rizoto nasladko

Nejlepší recepty

Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz