Recept Ředkvičková pomazánka

(Hodnoceno 1x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Ředkvičková pomazánka

Postup

Ředkvičky omyjeme a nastrouháme do větší mísy na hrubém struhadle i se slupkou. Přidáme rostlinný tuk, sůl, hořčici a natvrdo uvařené vejce, která buď pokrájíme na malé kostičky nebo také nastrouháme na nudličky.

Recept je z kategorií: Zeleninové pomazánky

Nahlásit recept

  • 58462x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • svazek ředkviček
  • 5 velkých lžic rostlinného másla
  • sůl
  • 2 vejce natvrdo
  • lžička hořčice

Doporučená příloha

  • Mažeme na patky tmavého pečiva.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

birkana 24.5.14 10:36

Použila jsem: ředkvičky (čtyř barev :lol: ), doma utlučené máslo (z přešlehané šlehačky :oops: ) doplněné domácím tučnějším měkkým sýrem (z kravského mléka a smetany - typu „žervé“), plnotučnou hořčici a sůl. Chuťová kombinace ředkviček s trochou hořčice je velice zajímavá :kytka: . Při výrobě je třeba počítat s tím, že ředkvičky obsahují docela dost vody a pomazánku (zprvu poměrně tuhou) po odležení naředí! A určitě se vyplatí použít poctivé máslo, to rostlinné je zpravidla „vodnaté“ již z výroby – tedy kdysi bývalo, už jsem ho cca 8 let nekoupila ;-)

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Ředkvičková pomazánka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Houbová smaženice Houbová smaženice
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz