Recept Ředkvičková pomazánka
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Ředkvičky omyjeme a nastrouháme do větší mísy na hrubém struhadle i se slupkou. Přidáme rostlinný tuk, sůl, hořčici a natvrdo uvařené vejce, která buď pokrájíme na malé kostičky nebo také nastrouháme na nudličky.
Recept je z kategorií: Zeleninové pomazánky
- 76290x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- svazek ředkviček
- 5 velkých lžic rostlinného másla
- sůl
- 2 vejce natvrdo
- lžička hořčice
Doporučená příloha
Mažeme na patky tmavého pečiva.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku24.5.14 10:36
Použila jsem: ředkvičky (čtyř barev ), doma utlučené máslo (z přešlehané
šlehačky
) doplněné domácím
tučnějším měkkým sýrem (z kravského mléka a smetany - typu
„žervé“), plnotučnou hořčici a sůl. Chuťová kombinace ředkviček
s trochou hořčice je velice zajímavá
. Při výrobě je třeba počítat s tím, že
ředkvičky obsahují docela dost vody a pomazánku (zprvu poměrně tuhou) po
odležení naředí! A určitě se vyplatí použít poctivé máslo, to
rostlinné je zpravidla „vodnaté“ již z výroby – tedy kdysi bývalo,
už jsem ho cca 8 let nekoupila
Diskuse k receptu Ředkvičková pomazánka
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Ředkvičková pomazánka