Recept Ředkvičková pomazánka

(Hodnoceno 1x) Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Ředkvičková pomazánka

Postup

Ředkvičky omyjeme a nastrouháme do větší mísy na hrubém struhadle i se slupkou. Přidáme rostlinný tuk, sůl, hořčici a natvrdo uvařené vejce, která buď pokrájíme na malé kostičky nebo také nastrouháme na nudličky.

Recept je z kategorií: Zeleninové pomazánky

Nahlásit recept

  • 62178x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • svazek ředkviček
  • 5 velkých lžic rostlinného másla
  • sůl
  • 2 vejce natvrdo
  • lžička hořčice

Doporučená příloha

  • Mažeme na patky tmavého pečiva.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

birkana 24.5.14 10:36

Použila jsem: ředkvičky (čtyř barev :lol: ), doma utlučené máslo (z přešlehané šlehačky :oops: ) doplněné domácím tučnějším měkkým sýrem (z kravského mléka a smetany - typu „žervé“), plnotučnou hořčici a sůl. Chuťová kombinace ředkviček s trochou hořčice je velice zajímavá :kytka: . Při výrobě je třeba počítat s tím, že ředkvičky obsahují docela dost vody a pomazánku (zprvu poměrně tuhou) po odležení naředí! A určitě se vyplatí použít poctivé máslo, to rostlinné je zpravidla „vodnaté“ již z výroby – tedy kdysi bývalo, už jsem ho cca 8 let nekoupila ;-)

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Ředkvičková pomazánka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Houbová smaženice

Nejlepší recepty

Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Tatranské kuře Tatranské kuře
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz