Recept Řecká domácí zmrzlina

Řecká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Opravdu vynikající!

Postup

Vyšlehat rostlinnou šlehačku se salkem a postupně přidávat tatru mléko a pak si to dochutíme podle sebe. Buď nějaké ovoce, nebo nastrouhanou čokoládu, také můžeme dát ořechy..) Dáme pak zamrazit.. Né aby to bylo úplně ztuhlé. Cca 30minut. Až to začne tuhnout tak to znovu rozšleháme. A pak to dáme znovu zamrazit.

Recept je z kategorií: Zmrzlina

Nahlásit recept

  • 30.11.13 vloženo
  • 6473x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45min

Ingredience

  • 250g rostlinné šlehačky
  • 250g salka
  • 250g tatra mléko

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Řecká domácí zmrzlina

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Řecká domácí zmrzlina

Morčecí paní
6 příspěvků 05.08.14 17:06

Rostlinná šlehačka je na ukřižování

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Květáková polévka Květáková polévka
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Ořechový koláč Ořechový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz