Recept Řecká domácí zmrzlina

Řecká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Opravdu vynikající!

Postup

Vyšlehat rostlinnou šlehačku se salkem a postupně přidávat tatru mléko a pak si to dochutíme podle sebe. Buď nějaké ovoce, nebo nastrouhanou čokoládu, také můžeme dát ořechy..) Dáme pak zamrazit.. Né aby to bylo úplně ztuhlé. Cca 30minut. Až to začne tuhnout tak to znovu rozšleháme. A pak to dáme znovu zamrazit.

Recept je z kategorií: Zmrzlina


Reklama

Nahlásit recept

  • 30.11.13 vloženo
  • 6237x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45min

Ingredience

  • 250g rostlinné šlehačky
  • 250g salka
  • 250g tatra mléko

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Řecká domácí zmrzlina

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
Morčecí paní
6 příspěvků 05.08.14 17:06

Rostlinná šlehačka je na ukřižování

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Květáková polévka Květáková polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz