Recept Rebarborová omáčka

Irská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rebarboru vaříme ve trošce vody, dokud není měkká, poté ji scedíme a smícháme s rozpuštěným máslem. Necháme vařit na mírném ohni, přidáme zázvor, citrónovou kůru, muškátový ořech a cukr. Vaříme 15 minut a pak vmícháme šťovík. *Tip:* Podáváme s makrelou nebo jinou tučnou rybou. Čerpáno z časopisu Ano.

Recept je z kategorií: Omáčky k rybám

Nahlásit recept

  • 19.02.07 vloženo
  • 7652x zobrazeno

Ingredience

  • 450 g na kousíčky nakrájené rebarbory
  • 150 ml rozpuštěného másla
  • 1/2 KL nastrouhaného zázvoru
  • 1/2 KL nastrouhané citrónové kůry
  • špetka nastrouhaného muškátového oříšku
  • 2 PL cukru
  • 2 hrsti nasekaného šťovíku.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rebarborová omáčka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz