Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Tresinka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Umytou a oloupanou rebarboru nakrájíme na menší kousky, které povaříme v rendlíku, dokud nezhoustnou. Přidáme cukr, citrónovou šťávu a na kostky nakrájenou citrónovou kůru. Za stálého míchání vaříme, dokud marmeláda nezhoustne. Hned ji nalijeme do sklenic, povrch přelijeme trochou rumu a uzavřeme.
Recept je z kategorií: Konzervace ovoce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
2.7.12 18:34
Dělala jsem jen z poloviční dávky, ale pokud bude rebarbory přebytek,
jako každoročně, ještě přivařím…
Je chuťově dost podobná rybízové. Jen je pěkně zelená
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Rebarborová marmeláda
1 příspěvek 11.5.10 18:31
zítra jdu dělat reberborovou marmeládu,jen trošku jinak.Škoda že ještě njsou višně, ty to pěkně obarví.Ale i tak je výborná,dělám ju každý rok.Pa