Recept Raklety z tresky

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Tresku nakrájíme na kostičky a naložíme ji nejméně na hodinu do vodky. Ve velké salátové míse smícháme bešamelovou omáčku se smetanou, citronovou šťávou a s koriandrem. V jiné salátové míse necháme salát dubáček s octovou zálivkou. Tresku necháme okapat a jemně z ní vymačkáme zbytky šťávy. Vložíme ji do bešamelové omáčky. Zapneme přístroj na rakletu a na jeho vrchní desce ohřejeme postupně všechny palačinky. Mezitím vsuneme pánvičky do přístroje, a když jsou teplé, vlijeme do nich bešamelovou směs s treskou. Vsuneme opět do přístroje a čekáme, až omáčka začne bublat. Rakleta z tresky se jí teplá nebo vlažná s palačinkami a salátem.

Recept je z kategorií: Raklety

Nahlásit recept

  • 05.05.03 vloženo
  • 7206x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • Příprava včetně pečení: 20 minut
  • Marinování: 1 hodina
  • 2 filety z tresky
  • 1 sklenka vodky
  • 1 šálek bešamelové omáčky
  • 2 lžíce smetany ke šlehání
  • šťáva z 1 citronu
  • 1 lžíce posekaného čerstvého koriandru
  • 4 palačinky z pšeničné mouky
  • 1 hlávka salátu dubáček
  • zálivka z vinného octu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Raklety z tresky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
seky
1 příspěvek 25.01.09 03:43
Re: Raklety z tresky

musím to vyzkoušet

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Jahodový pohár Jahodový pohár
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz