Recept Rajska vsehochut

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Cerstvu paradajku olupeme a vyberieme stred -jadrinec.Ostatok nakrajame. Vsetko spolu dame do mixera a premixujeme. Nie do uplne hladka-tak na tristvrte. Olej pridavame podla chuti a podla toho aku chceme konzistenciu. Sol podla chuti. Tip: Rukola alebo roketa alebo daky dobry salatik nasekame na hrubo, rozlozime do servirovacej misy, na to rozlozime na polovice male rajcatka, pokapeme omackou a posypeme piniovymi orieskami. Nemiesame! len ujedame... Vyborna je na hrianky. Sendvic : Bagetku/veku/rohlik pokladieme opecenymi platkami baklazanu + omacka + nakrajane cierne olivky +syr podla vlastneho vyberu. Dobry je rozdrveny balkan.... Dobra na jednohubky. Ako dip: primiesame ku nej 1 PL smotany ( moze byt aj pochutkova/majoneza) nasucho opecene do zlatava kusky arabskeho chleba a len tak si macame...dame do malej misticky- tu na vacsi podnos, chlebik rozlozime okolo a papame a chrumame... Pomazanka II: Mozeme uvarit dva-tri zemiaky a uvarene rozstuchane do nej primiesat. Vyborna do cestovinovych salatov alebo len tak na uvarene plnene tortelliny alebo ravioli + posypat syrom a olivami/bylinkami...alebo aj len tak na spagety... Na pecene/dusene maska/kurcata pod.. ako zaklad alebo ako priloha... Fantazii a chuti sa medze nekladu... :-) V chladnicke nam vydrzi 4-5 dni ( mozno aj viac - u nas tolko nevydrzi o)) ). Mozeme ju aj presterilizovat v sklenicke a mat stale pripravenu a po ruke.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla

Nahlásit recept

  • 15.10.07 vloženo
  • 3463x zobrazeno

Čas přípravy

  • R

Ingredience

  • 7 susenych nalozenych paradajokv oleji
  • 1 paradajka cerstva
  • 0,5-1 KL oregano/tymian/ provensalske bylinky
  • 1 strucik cesnaku nasekany
  • 1 PL kvalitny ocot-vinny alebo balsamico
  • 2- 4 PL oliv.oleja - niekedy aj viac
  • sol ak je treba

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rajska vsehochut

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Smažená cibulová kolečka

Nejlepší recepty

Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz