Recept Rajska vsehochut

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Cerstvu paradajku olupeme a vyberieme stred -jadrinec.Ostatok nakrajame. Vsetko spolu dame do mixera a premixujeme. Nie do uplne hladka-tak na tristvrte. Olej pridavame podla chuti a podla toho aku chceme konzistenciu. Sol podla chuti.

Tip:
Rukola alebo roketa alebo daky dobry salatik nasekame na hrubo, rozlozime do servirovacej misy, na to rozlozime na polovice male rajcatka, pokapeme omackou a posypeme piniovymi orieskami. Nemiesame! len ujedame…

Vyborna je na hrianky.

Sendvic : Bagetku/veku/rohlik pokladieme opecenymi platkami baklazanu + omacka + nakrajane cierne olivky +syr podla vlastneho vyberu. Dobry je rozdrveny balkan…

Dobra na jednohubky.

Ako dip: primiesame ku nej 1 PL smotany ( moze byt aj pochutkova/ma­joneza) nasucho opecene do zlatava kusky arabskeho chleba a len tak si macame…dame do malej misticky- tu na vacsi podnos, chlebik rozlozime okolo a papame a chrumame…

Pomazanka II: Mozeme uvarit dva-tri zemiaky a uvarene rozstuchane do nej primiesat.

Vyborna do cestovinovych salatov alebo len tak na uvarene plnene tortelliny alebo ravioli + posypat syrom a olivami/bylin­kami…alebo aj len tak na spagety…

Na pecene/dusene maska/kurcata pod.. ako zaklad alebo ako priloha…

Fantazii a chuti sa medze nekladu… :-)

V chladnicke nam vydrzi 4-5 dni ( mozno aj viac - u nas tolko nevydrzi o)) ). Mozeme ju aj presterilizovat v sklenicke a mat stale pripravenu a po ruke.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla

Nahlásit recept

  • 15.10.07 vloženo
  • 3248x zobrazeno

Čas přípravy

  • R

Ingredience

  • 7 susenych nalozenych paradajokv oleji
  • 1 paradajka cerstva
  • 0,5-1 KL oregano/tymian/ provensalske bylinky
  • 1 strucik cesnaku nasekany
  • 1 PL kvalitny ocot-vinny alebo balsamico
  • 2- 4 PL oliv.oleja - niekedy aj viac
  • sol ak je treba

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rajska vsehochut

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Šamorínský rožeň

Nejlepší recepty

Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz