Recept Rajčatová rybí polévka

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Přísady do vývaru vlo­žíme do studené vody, pomatu zahřejeme k varu a vaříme dále na velmi mírném plameni. Po půl hodině vývar procedíme přes hustý cedník, přidá­me vykostěné, na kostky pokrájené rybí maso, protlak či kečup, kapus­tičky a vaříme na mírném plameni 10-15 minut, do­kud kapři maso i kapustičky nezměknou. Polévku přisolíme, okořeníme utřeným čes­nekem a jemně rozseka­nou petrzelkou, přidáme oříšek tuku a podáváme.

Recept je z kategorií: Polévky rybí a z mořských živočichů

Nahlásit recept

  • 5418x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250 g kapřího masa
  • 70 g rajčatového protlaku (kečupu)
  • 40 g očištěné rů­žičkové kapusty
  • česnek
  • 10 g rostlinného tuku
  • petr­želka.
  • Na vývar kůže, kos­ti a ploutve z kapra
  • 80 g kořenové zeleniny (celer, mrkev, petržel)
  • 4 kuličky pepře
  • sůl
  • 1,2 l vody
  • 1/4 až 1/2 kostky masoxu.

Doporučená příloha

  • krajíček černé­ho chleba.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rajčatová rybí polévka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz