Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V pánvi nasucho na mírném ohni opražíme kmín, koriandrová semínka a kuličky pepře. Až koření začne silně vonět, stahneme z ohně a necháme vychladnout. Rozdrtíme je v hmoždíři. Jogurt přelijeme do větší mísy a vmícháme do něj pokrájenou okurku, cibulku, zelené chilli papričky, rajče, mátu, mleté chilli a vše osolíme. Raitu přemístíme do servírovací mísy, přisypeme drcené koření, mírně promícháme a dáme vychladit. Rajče můžeme nahradit nakrájeným banánem. Je to jeden z dalších receptů, který se osvědčil a znamenitě se hodí ke kterémukoliv indickému pokrmu.
Recept je z kategorií: Přílohy
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
12.10.10 22:38
Delam s rimskym kminem, rajce susene na nudlicky, ozdobim cernuchou … s bagetou opecenou, bylinkovou nebo cesnekovou je to vyborne.
Líbí se miOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Raita
Delam s rimskym kminem, rajce susene na nudlicky, ozdobim cernuchou … s bagetou opecenou, bylinkovou nebo cesnekovou je to vyborne.
1437 příspěvků 25.1.09 03:43
Neviem, ako komu, ale mne by sa to hodilo skoro ku každému mäsu pripravenému ako minútka, bez výraznejšieho ochutenia. Rascu by som použila rímsku. Iste vyskúšam. Ď.