Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Louis Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Velikonoční specialita z ostrova krásy - Korziky
Oloupejte menší brambory a nakrájejte je na polovinu. Kůzlečí maso nařežte na cca 100 gr kousky a nasekejte na drobno petržel. Nejlépe v litinovém kastrólu na oleji osmažte brambory. Osmažené výjměte a nechte na teplém místě. Osmažte ze všech stran kůzlečí maso, přidejte rozdrcený česnek, na kostičky nařezanou cibuli, nasekanou petržel, posypte moukou a řádně promíchejte a chvíli restujte. Přidejte rajský koncentrát, víno, osolte opepřete. Uzavřete poklicil a nechce vařit cca 40 minut na velmi mírném ohni. Přidejte brambory a nechte mírně dusit ještě cca 20 minut zakryté poklici. Podávejte horké na předehřátých talířích.
Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Ragú z kůzlete - Ragout de chevreau