Recept Pyré z černého rybízu

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Pyré z černého rybízu

Postup

Příprava zastudena: Rybíz opláchneme a dáme dobře okapat. Vidličkou uvolníme bobule ze svazku. Rozmixujeme je s želírovacím cukrem. Mícháme šlehačem asi 15 minut, dokud se cukr nerozpustí. Poté pyré plníme do horkých, suchých sterilních sklenic, které nepro­dyšně uzavřeme. V lednici:vydrží pyré 2 až 3 měsíce.

Recept je z kategorií: Konzervace ovoce

Nahlásit recept

  • 16.09.02 vloženo
  • 7350x zobrazeno

Ingredience

  • na 4 sklenice po 250 ml
  • 500 g černého rybízu
  • 500 g želírovacího cukru

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pyré z černého rybízu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Houbová smaženice Houbová smaženice
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz