Recept Půlnoční polévka s mletým masem (pro Kozorohy)

penda Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Cibuli oloupáme, pokrájíme na kostičky a spolu s tatarským biftekem na rozehřátém oleji podusíme do světle hnědé barvy. Přidáme rajčatovou šťávu, masový vývar a kečup a přivedeme k varu. Jakmile se polévka vaří, nasypeme do ní přebranou a opranou rýži a na velmi mírném ohni ji 25 minut vaříme. Pak polévku podle chuti osolíme, opepříme a dostatečně okořeníme sladkou mletou paprikou. Čerpáno z knihy Receptář ve znamení zvěrokruhu (1989).

Recept je z kategorií: Masové polévky

Nahlásit recept

  • 23.01.06 vloženo
  • 3717x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 5 větších cibulí
  • 300 g tatarského bifteku, tj. jemně mletého zadního libového masa
  • 5 PL oleje
  • 1/2 l rajčatové šťávy
  • 1 l masového vývaru
  • 1/2 lahve rajčatového kečupu (*cca 155 g*)
  • 125 g rýže
  • sůl
  • pepř
  • sladká mletá paprika.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Půlnoční polévka s mletým masem (pro Kozorohy)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Chilli se sojovým masem

Nejlepší recepty

Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Chilli con carne Chilli con carne
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz