Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Ermolinda Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Opláchnuté mandle vložíme do studené vody , přivedeme k varu ,povaříme minutu ,pak je ocedíme ,oloupáme a omahneme na dvou lžicích oleje. Očistěné pstruha pokapeme citronovou šťávou a necháme čtvrt hodiny odležet. Osolíme je , vložíme na pánvičku nebo pekáčku s rozehřátým olejem. a máslem a zvolna opékáme po obou stranách. Po chvilce je podlijeme vínem a dopečeme. Při pečení je přeléváme vypečenou šťávou s vínem. Pstruhy přeložíme na vyhřátou mísu , podlijeme šťávou a poklademe mandlemi a petrželkou .
Vhodná příloha jsou vařené brambory,dílky citronu a zeleninový salát.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pstruzi na víně s mandlemi