Recept Pstruh "Zochová chata"

babi Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očištěné pstruhy osolíme a necháme 20min. odpočinout v chladnu. Potom je znovu omyjeme, osolíme, naplníme vychladlou nádivkou z osmažené cibule, plátků slaniny a hříbků. Naplněné pstruhy pokapeme máslem, každého zvlášť vložíme do alobalu a těsně uzavřeme. Pečeme v horké troubě asi 10-15min. Podáváme na talíře v alobalu (pozor na horkou páru při otevírání) se 1/4 citronu a ozdobené petrželkou.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 27.08.02 vloženo
  • 5756x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 pstruzi o váze 250-300g
  • sůl
  • 1 cibule
  • 50g slaniny
  • 50g másla
  • 50g žampiónů, nebo hřibů
  • 1 citron bez vosku + petrželka na ozdobu

Doporučená příloha

  • Máslové brambory s petrželkou a zelený salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pstruh "Zochová chata"

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Mrkvový salát Mrkvový salát
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz