Recept Pstruh v aspiku
Polda Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Uvařeného vykoštěného pstruha smíchejte se zeleninou a majonézou. Přimíchejte nahřátý aspik a směs nandejte do formiček a nechte vychladnout. Dejte na několik hodin do lednice ztuhnout. Při podávání vyklopte z formičky a ozdobte snítkou petrželky.
Recept je z kategorií: Ryby
- 10.11.09 vloženo
- 4176x zobrazeno
Ingredience
- pstruh 1000 g
- mrkev 50 g
- hrášek 50 g
- víno bílé 50 g
- majonéza 100 g
- aspik 200 g
- petrželka - nať 10 g
- olivy plněné 20 g
Doporučená příloha
pečivo nebo chléb
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Pstruh v aspiku
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Pstruh v aspiku
36 příspěvků 14.11.09 02:07
Jak jsem již uvedl u předchozích receptů, tak jsem taky tento recept dosta emailem a bez kontroly jsem ho vložil. Omlouvám se, kontroloval jsem pouze, zda je tady uveřejněn.
ifka, název je odvislý od intenzity „smíchávání“ se zeleninou; pokud rybičku rozfofrujete, tak název nelže
))) …A Polda je asi ten poslední, kdo by si
s tím dělal hlavu, že
(
38 příspěvků 11.11.09 19:57
Poldo, tohle je ryba v aspiku a ne nějáký pudink. A majonéza je v tomto případě docela zbytečná, protože přebije jemnou chuť kvalitní ryby.
Co no? Polda aspoň nic nekamufluje
()
http://fitlinie.cz/…al/index.php?…