Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
manek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Pstruhy naplníme směsí najemno nakrájené slaniny a na kolečka pokrájené cibule, osolíme a okmínujeme. Z alobalu utrhneme čtyři díly velké tak, aby se do každého dal zabalit jeden pstruh. Na díl alobalu pomazaný máslem položíme pstruha a pokryjeme na plátky nakrájeným bůčkem. Alobal uzavřeme a dáme péct na 25 minut při 180°C. Upečeného pstruha dáme na talíř i s alobalem a přelijeme ho výpekem.
Recept je z kategorií: Sladkovodní
brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pstruh v alobalu
promiň, že tak pozdě, nějak jsem to přehlédnul. Doplněno do receptu!
Prosim ta, ako dlho, pripadne na akej teplote sa ten pstruh v alobale pecie? Vopred dakujem za odpoved.