Recept Pstruh v alobalu

manek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Pstruhy naplníme směsí najemno nakrájené slaniny a na kolečka pokrájené cibule, osolíme a okmínujeme. Z alobalu utrhneme čtyři díly velké tak, aby se do každého dal zabalit jeden pstruh. Na díl alobalu pomazaný máslem položíme pstruha a pokryjeme na plátky nakrájeným bůčkem. Alobal uzavřeme a dáme péct na 25 minut při 180°C. Upečeného pstruha dáme na talíř i s alobalem a přelijeme ho výpekem.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 19891x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 větší pstruzi
  • 150g másla
  • 150g uzeného bůčku
  • 100g slaniny
  • 2 cibule
  • sůl
  • kmín.

Doporučená příloha

  • brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pstruh v alobalu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Pstruh v alobalu

manek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Pstruh v alobalu - Cuso,

promiň, že tak pozdě, nějak jsem to přehlédnul. Doplněno do receptu! :-)))

Cuso
350 příspěvků 7.5.07 01:38
Manku,

Prosim ta, ako dlho, pripadne na akej teplote sa ten pstruh v alobale pecie? Vopred dakujem za odpoved.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz