Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Fílety omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Strouhanku opražíme na oleji. Cibuli a česnek oloupeme, posekáme, pňdáme ke strouhance a osmahneme. Vmícháme sýr. Bazalku omyjeme, pokrájíme a přidáme do nádivky. Troubu předehřejeme na 200 °C. 2. Pstruha naplníme nádivkou a obalíme slaninou. Pečeme 30 min., po 15 min. přilijeme víno. Půlky žampionů a kolečka pórku opékáme na 1 lžíci másla 6 - 8 min. Poté přidáme omyté kousky rajčat. 3. Vypečenou šťávu z ryby uvedeme do varu, vmícháme 3 lžíce másla, okořeníme. Rybu s omáčkou, zeleninou a žampiony ozdobíme bazalkou.
Recept je z kategorií: Ryby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pstruh s bylinkovou nádivkou