Recept Pstruh s bazalkou a rajčaty

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Jednoduchý recept, který vznikl z fantazie a obsahu lednice.

Postup

Pstruha zbavíme hlavy, ploutvý a šupin a důkladně omyjeme.

Vnitřek pstruha osolíme, nacpeme bylinkama.

Rajčátka rozkrojíme napůl, česnek nasekáme nadrobno.

Na rozpuštěném másle opékáme pstruha společně s rajčátky a česnek přidáme před koncem, aby nezhořkl.

Rybku opékáme dozlatova.

Recept je z kategorií: Hlavní jídlo Ryby Sladkovodní


Reklama

Nahlásit recept

  • 01.12.12 vloženo
  • 2077x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 min

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • sladkovodní pstruh
  • bazalka či jiné čerstvé bylinky
  • cherry rajčátka
  • česnek
  • sůl
  • máslo

Doporučená příloha

  • Brambory vařené na páře

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pstruh s bazalkou a rajčaty

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz