Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Martin297 Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Jednoduchý recept, který vznikl z fantazie a obsahu lednice.
Pstruha zbavíme hlavy, ploutvý a šupin a důkladně omyjeme. Vnitřek pstruha osolíme, nacpeme bylinkama. Rajčátka rozkrojíme napůl, česnek nasekáme nadrobno. Na rozpuštěném másle opékáme pstruha společně s rajčátky a česnek přidáme před koncem, aby nezhořkl. Rybku opékáme dozlatova.
Recept je z kategorií: Hlavní jídlo Ryby Sladkovodní
Brambory vařené na páře
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pstruh s bazalkou a rajčaty