Recept Pstruh s bazalkou a rajčaty

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Jednoduchý recept, který vznikl z fantazie a obsahu lednice.

Postup

Pstruha zbavíme hlavy, ploutvý a šupin a důkladně omyjeme. Vnitřek pstruha osolíme, nacpeme bylinkama. Rajčátka rozkrojíme napůl, česnek nasekáme nadrobno. Na rozpuštěném másle opékáme pstruha společně s rajčátky a česnek přidáme před koncem, aby nezhořkl. Rybku opékáme dozlatova.

Recept je z kategorií: Hlavní jídlo Ryby Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 01.12.12 vloženo
  • 2197x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 min

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • sladkovodní pstruh
  • bazalka či jiné čerstvé bylinky
  • cherry rajčátka
  • česnek
  • sůl
  • máslo

Doporučená příloha

  • Brambory vařené na páře

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pstruh s bazalkou a rajčaty

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Jahodový pohár Jahodový pohár
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Tatranské kuře Tatranské kuře
Cibulačka Cibulačka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz