Recept Pstruh s bazalkou a rajčaty

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Jednoduchý recept, který vznikl z fantazie a obsahu lednice.

Postup

Pstruha zbavíme hlavy, ploutvý a šupin a důkladně omyjeme.

Vnitřek pstruha osolíme, nacpeme bylinkama.

Rajčátka rozkrojíme napůl, česnek nasekáme nadrobno.

Na rozpuštěném másle opékáme pstruha společně s rajčátky a česnek přidáme před koncem, aby nezhořkl.

Rybku opékáme dozlatova.

Recept je z kategorií: Hlavní jídlo Ryby Sladkovodní


Reklama

Nahlásit recept

  • 01.12.12 vloženo
  • 2108x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 min

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • sladkovodní pstruh
  • bazalka či jiné čerstvé bylinky
  • cherry rajčátka
  • česnek
  • sůl
  • máslo

Doporučená příloha

  • Brambory vařené na páře

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pstruh s bazalkou a rajčaty

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Karbanátky Karbanátky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz