Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
zlata Norská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Čerstvé pstruhy nebo jiné ryby osolíme a vložíme na rozpálený gril (nebo rozpálenou pánev). Otáčíme a aby se nám rybky nepřismahly potíráme olejem. Než se nám rybičky pěkně vysluní, oloupeme česnek, utřeme nebo prolisujeme (je to rychlejší), promícháme s nasekanou celerovou natí a lehce proženeme ohřátým máslem. Rybičky naservírujeme na talíře a zasypeme osmahnutou celerovočesnekovou natí. Ujišťuji všechny, že ta chuť je MŇAM a nemá chybu. (Dělala jsem tak i obyčejné filé na pánvi a bylo neskutečně dobré...). Recept pochází přímo od norských rybářů.
Recept je z kategorií: Ryby
cokoliv
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pstruh po norsku od kamaráda Kočiše