Recept Pstruh po norsku od kamaráda Kočiše

zlata Norská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Čerstvé pstruhy nebo jiné ryby osolíme a vložíme na rozpálený gril (nebo rozpálenou pánev). Otáčíme a aby se nám rybky nepřismahly potíráme olejem. Než se nám rybičky pěkně vysluní, oloupeme česnek, utřeme nebo prolisujeme (je to rychlejší), promícháme s nasekanou celerovou natí a lehce proženeme ohřátým máslem. Rybičky naservírujeme na talíře a zasypeme osmahnutou celerovočesnekovou natí. Ujišťuji všechny, že ta chuť je MŇAM a nemá chybu. (Dělala jsem tak i obyčejné filé na pánvi a bylo neskutečně dobré...). Recept pochází přímo od norských rybářů.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 15.04.07 vloženo
  • 6857x zobrazeno

Čas přípravy

  • aĹľ bude

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 2 pstruzi (nebo jiné ryby)
  • sůl
  • 3 - 4 lžíce celerové natě (obyčejný celer)
  • 3 - 4 stroužky česneku
  • sůl
  • olej
  • máslo

Doporučená příloha

  • cokoliv

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pstruh po norsku od kamaráda Kočiše

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Plněné vepřové závitky

Nejlepší recepty

Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Kuře na medu Kuře na medu
Chléb s celerem Chléb s celerem
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz