Recept Pstruh namodro (truite au bleu)

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Pstruh namodro (truite au bleu)

Postup

Vodu a ocet dáme do kastrolu, přidáme cibuli, petržel, tymián, bobkový list, sůl a asi 5 kuliček pepře. Uvedeme do varu a vaříme asi půl hodiny. Poté procedíme, vlijeme opět do nádoby, uvedeme do varu a vložíme pstruhy. Vaříme mírným varem 5 minut. Pstruhy vyjmeme, srovnáme na míse a podáváme s rozpuštěným máslem.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 5054x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 pstruzi
  • trochu octa
  • 1/2 l vody
  • menší cibule
  • petrželka
  • tymián
  • bobkový list
  • sůl
  • několik zrnek pepře
  • asi 150 g másla.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pstruh namodro (truite au bleu)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz