Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Očištěné pstruhy omyjeme, osušíme, osolíme a urovnáme do pekáčku na rozpuštěné máslo a vložíme do předehřáté trouby. Na oleji osmažíme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme spařená oloupaná rajčata, očištěné na proužky nakrájené papriky a kečup. Opepříme, přidáme víno a podusíme.
Recept je z kategorií: Ryby
Podáváme nejlépe s krajíčky tmavého chleba.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pstruh na víně
Ahojky Pepino,
po přečtení tvého receptu mi není zcela jasný postup.
Dám péci pstruha, udělám si vedle omáčku a tím po upečení pstruha zaleju (na talíři), nebo ho tím zaleju ještě v troubě a dopeču ho v té směsi????