Recept Pstruh na víně se smetanou

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pstruh na víně se smetanou

Postup

1. Rybu omyjeme, osušíme a pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. 2. V kastrůlku svaříme zakysanou smetanu s ryzlinkem. 3. Filety pstruha obalíme v hladké mouce. Poté v pánvi rozehřejeme máslo a olej a rybu opečeme dozla­tova. 4. Ušleháme žloutek s 2 lžícemi ryz­linku a smícháme s omáčkou. Vše ještě jednou zahřejeme, ale už nevaří­me. Osolíme a opepříme. 5. Rybí filety položíme na talíře, přidáme omáčku a ihned podáváme.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 12.11.01 vloženo
  • 5427x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 8 filetů pstruha
  • šťáva z 1 citronu
  • sůl
  • pepř
  • 200 g zakysané smetany
  • 200 ml ryzlinku
  • 3 lžíce mouky
  • 40 g másla
  • 4 lžíce oleje
  • 4 žloutky

Doporučená příloha

  • vařené nebo pečené brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pstruh na víně se smetanou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz