Recept Pstruh na víně se smetanou
pepicek Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
1. Rybu omyjeme, osušíme a pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. 2. V kastrůlku svaříme zakysanou smetanu s ryzlinkem. 3. Filety pstruha obalíme v hladké mouce. Poté v pánvi rozehřejeme máslo a olej a rybu opečeme dozlatova. 4. Ušleháme žloutek s 2 lžícemi ryzlinku a smícháme s omáčkou. Vše ještě jednou zahřejeme, ale už nevaříme. Osolíme a opepříme. 5. Rybí filety položíme na talíře, přidáme omáčku a ihned podáváme.
Recept je z kategorií: Ryby
- 12.11.01 vloženo
- 6325x zobrazeno
Čas přípravy
- 20 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 8 filetů pstruha
- šťáva z 1 citronu
- sůl
- pepř
- 200 g zakysané smetany
- 200 ml ryzlinku
- 3 lžíce mouky
- 40 g másla
- 4 lžíce oleje
- 4 žloutky
Doporučená příloha
vařené nebo pečené brambory.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Pstruh na víně se smetanou
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Pstruh na víně se smetanou