Recept Pstruh na rožni
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
1. Pstruhy opláchneme, osušíme a vně i uvnitř zakapeme citronem. Osolíme a opepříme. Bylinky rovněž opláchneme a osušíme. Několik lístků najemno nasekáme a smícháme s olejem. 2. Pstruhy naplníme zbývajícími bylinkami, potřeme bylinkovým olejem a marinujeme asi 15 minut. Navlékneme je na silnou špejli a opékáme na roštu. Pňtom je často obracíme.
Recept je z kategorií: Ryby
- 17.06.02 vloženo
- 10754x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 4 kuchyňsky upravení pstruzi
- citronová šťáva
- sůl
- pepř
- po 5 stoncích rozmarýnu, tymiánu a šalvěje
- 100 ml oleje
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Pstruh na rožni
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Pstruh na rožni