Recept Pstruh na rožni

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pstruh na rožni

Postup

1. Pstruhy opláchneme, osušíme a vně i uvnitř zakapeme citronem. Osolíme a opepříme. Bylinky rovněž opláchneme a osušíme. Několik lístků najemno nasekáme a smícháme s olejem. 2. Pstruhy naplníme zbývajícími by­linkami, potřeme bylinkovým olejem a marinujeme asi 15 minut. Navlékneme je na silnou špejli a opékáme na roštu. Pňtom je často obracíme.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 17.06.02 vloženo
  • 8886x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 kuchyňsky upravení pstruzi
  • citronová šťáva
  • sůl
  • pepř
  • po 5 stoncích rozmarý­nu, tymiánu a šalvěje
  • 100 ml oleje

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pstruh na rožni

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Štika na smetaně Štika na smetaně
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz