Recept Pstruh na rožni

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Pstruh na rožni

Postup

1. Pstruhy opláchneme, osušíme a vně i uvnitř zakapeme citronem. Osolíme a opepříme. Bylinky rovněž opláchneme a osušíme. Několik lístků najemno nasekáme a smícháme s olejem. 2. Pstruhy naplníme zbývajícími by­linkami, potřeme bylinkovým olejem a marinujeme asi 15 minut. Navlékneme je na silnou špejli a opékáme na roštu. Pňtom je často obracíme.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 17.06.02 vloženo
  • 10754x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 kuchyňsky upravení pstruzi
  • citronová šťáva
  • sůl
  • pepř
  • po 5 stoncích rozmarý­nu, tymiánu a šalvěje
  • 100 ml oleje

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pstruh na rožni

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz