Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
manek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Pstruhy osolíme, opepříme a napíchneme na jehly. Potom opečeme na rožni nebo na grilu. Při pečení je potíráme máslem. V rozpáleném tuku osmažíme kousky cibule až zesklovatí, potom ji zasypeme cukrem a necháme ho za stálého míchání zkaramelizovat. Přilijeme víno, kečup, přidáme rozinky, dužninu granátového jablka nakrájenou na kousky a citronovou kůru. Vzniklou omáčku pomalu vaříme asi 20 minut. Upečené pstruhy podáváme polité omáčkou z granátových jablek a posypané zelenou natí.
Recept je z kategorií: Sladkovodní
vařené brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pstruh na rožni s granátovou omáčkou