Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Celé pstruhy očistíme, omyjeme a osolíme. Na oleji je osmažíme po obou stranách dozlatova. Hotové přendáme na talíře a uložíme na teplé místo. Do tuku po pečení pstruhů přidáme česnek nakrájeny na slabé plátky, kečup, víno, mletý pepř a necháme za stálého míchání přejít varem. Před podáváním přidáme do omáčky vypeckované olivy. Na každý talíř dáme jednoho pstruha, přelijeme připravenou omáčkou a posypeme nadrobno nakrájenou petrželkou. Můžeme konzumovat samotné pouze se zeleninovým salátem, případně salátem z čínského zelí, pro ostatní členy rodiny připravíme hranolky či na zakousnutí krajíčky černého i bílého chleba.
Recept je z kategorií: Ryby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pstruh na červeném víně (lehké)