Recept Pstruh na červeném víně (lehké)

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Celé pstruhy očistíme, omyjeme a osolíme. Na oleji je osmažíme po obou stranách dozla­tova. Hotové přendáme na talíře a uložíme na teplé místo. Do tuku po pečení pstruhů přidáme česnek nakrájeny na slabé plát­ky, kečup, víno, mletý pepř a necháme za stálé­ho míchání přejít varem. Před podáváním přidáme do omáčky vypeckované olivy. Na každý talíř dáme jednoho pstruha, přelije­me připravenou omáč­kou a posypeme na­drobno nakrájenou petr­želkou. Můžeme konzumovat samotné pouze se zeleni­novým salátem, případně salátem z čínského zelí, pro ostatní členy rodiny připravíme hranolky či na zakousnutí krajíčky černé­ho i bílého chleba.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 23.01.04 vloženo
  • 4991x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 pstruzi (o celkové váze zhruba 800 g)
  • 100 g oli­vového oleje
  • 150 g keču­pu
  • 2 dl červeného vína
  • 50 g česneku
  • 50 g oliv
  • 1 citrón
  • sůl
  • mletý pepř
  • zelená petrželka.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pstruh na červeném víně (lehké)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz